Principais obras

• CARNEIRO, Maciel Danilo. Ayurveda, saúde e longevidade. Ed. UFG, 2007, Goiânia, 284 p.

• GUPTA. Biogenic secrets of food in Ayurveda. Chaukhamba Sanskrit Pratishthan. Delhi, 1999.

• JOHARI, Harish. Ayurvedic Healing Cuisine. Vermont:Healing Arts Press, 2000. 264p.

• LAD, Vasant. Textbook of Ayuveda, fundamental principles. Ed. TAP, 2002, Albuquerque, 336 p. 

• LAD, Vasant; FRAWLEY, David. The Yoga of Herbs. Ed Lotus Press, 1988, Twin Lakes, USA.

• MARIA, Jack Santa. Anna Yoga, the yoga of foods. Ed. Rider, 1978, Londres, 121 p.

• ROCHA, Aderson Moreira. A tradição do Ayurveda. Ed. Ed, Águia dourada,2010, Rio de Janeiro, 272p. 

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Alimentação ayurvédica

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Para pensar

Podemos considerar a dieta um dos principais fatores da ayurveda?

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